Ett år av möjligheter

logo

Jag har haft bakpaus i hela sex dagar. Jag har känt några kvällar att det kliat i fingrarna men inte orkat hela vägen. Mer för att jag inte vet vad jag ska göra av det. Mina magar jag brukar servera är borta på semester haha! Men idag blev det bak! Jag gick så långt så att jag gjorde chokladbollar! Men NO! Vid detta lager vet ni att när jag gör chokladbollar är det inte ”vanliga” utan med äkta mörk choklad och mycket kaffe. Det känns så genuint och roligare att smälla i sig än en dxxxxxx boll! Går lite in på samma spår som Mr Boudet som gjorde egna korvbröd i Nyhetsmorgon i söndags! Hurra säger jag! Var precis i kylen och norpa några :P det är nästan det som är bäst med en chokladboll. Man känner sig som den vuxna mannen som smusslar med godiset i köket när hans dotter upptäcker honom haha!

Från A till B… Nu är ju ansökningen till Hela Sverige Bakar ute! Sista anmälningsdagen är 31 mars 2013. Jag tycker verkligen att om det är någon där ute som tänker ”jo men det verkar kul”, SÖK DÅ!
När jag tänkte tillbaka på nyårsafton vad jag hade åstadkommit under året, var det ganska mycket faktiskt! Helt otroligt för att inte överdriva. Tänk vad man kan göra med lite vinnarskalle och en vilja som heter duga.
Så var inte rädda där ute. Folk har frågat mig ” nee, men jag kan inte, men jag vill…” Nämen vilken tur!!! Det är ju inte upp till dig! Det är casting som bestämmer så det enda du behöver göra är att gå dit och vara dig själv! Inget annat. Svårare än så är det inte!
Så vill ni ha en upplevelse som man blir varm i hela kroppen när man tänker på det, sök då! Vänner för livet och en otroligt rolig tid!
Ansökan hittar nihär!

Det finns ju massa klipp på tv4play.se och på Hela Sverige bakar sidan på TV4!

 

Nu ska jag fortsätta rulla chokladbollar :) Happy baking!

20130228-032949 em.jpg

4 comments on “Ett år av möjligheter

 1. Jonas on said:

  Härligt att höra att du inte ångrar dig att du medverkade. Jag sökte också förra året, tog mig till slutcastingen men snubblade på mållinnjen, nu är jag på dom igen, och har tagit mig vidare några steg :) Blir så inspirerad att medverka i programmet när jag ser allt du får vara med om!

  KRAM!

 2. Maria on said:

  Hej!

  Jag höll på dig genom hela programmet, du var den som visade mest passion för bakningen tycker jag!! Så kul att du fortsätter satsa på detta nu efteråt också. Många som är med i matlagningsprogram o dyl verkar ju tappa gnistan lite efteråt.

  Tränar du mycket fortfarande? Eller har du sådan karaktär att du kan låta bli att äta det du bakar? :-) Den karaktären har inte riktigt jag så det blir många löparrundor!

  Ha det gott och lycka till med allt!!

  • christina on said:

   Tack så jättemycket Maria! Vad glad jag blir!
   Jag försöker! Nu har jag ju en nyopererad fot men jag haltar mig till gymmet och gör lårkickar. Utan gym skulle jag nog inte klara mig. Jag äter så att folk tittar :) Jag tror att jag kan säga nej till en kaka, men nope! Så lätt är det inte ! :)

   Heja dig och löprundan! Längtar tills jag också kan!
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.