Full fredag!

20130315-090943 fm.jpg

God fredag! Vaknar av att solen skiner… Dock att det är typ -10 ute, försöker jag inte tänka på.
Det första jag gör är att känna att min chokladkräm som stelnat i rumstemperatur är färdig, den är perfekt! Krämig är förnamnet! Idag ska jag baka 75 cupcakes, morot, choklad och vanilj. Imorgon är det 50 och 30 års fest. Detta skall firas!!!
Jag somna säkert på 1 min igår. På eftermiddagen hade jag gjort två hallonpajer, chokladrutor, kakor och cupcakes. Det blev inte ens middag för att jag var så mätt av allt socker. Kanske därför jag sov bra:p

I veckan hade jag möte med Birgit från Hembaksrådet, älskar att möta nya människor, sätta sig och ta en kaffe, utbyta erfarenheter och tankar. Att kalla det ‘jobb’ är nog få förunnat.
Samtidigt som det står ett våffeljärn, kastruller, en maskeradkostym tills imorgonkväll, vispar och flyttkartonger på golvet. Snart ska allt i lägenheten bort, inte en smula ska vara kvar. Golvet ska rivas och äntligen får jag bygga nytt kök! Längtan är obeskrivlig. Hur jag ska förvara mina köksartiklar i lådor, märka allt till punkt och pricka, “vart är min slev?!” Kommer säkert hända fler än en gång! Men det är det värt! Tänk slutresultat!

… Lite ärenden och sen hem, smaka av, lite till, grädda av, frosting , frosting, frosting… Voila och kl 17 ska allt vara klart! Heja heja!

20130315-090803 fm.jpg

One comment on “Full fredag!

 1. Monique on said:

  Du är verkligen en underbar tjej. Du är verkligen bevis på att man kan lyckas med allt om man bara vill, inga ursäkter ! Du sprudlar av energi det känner man.Jag har äntligen köpt din bok så nu blir det bak igen :)
  När kommer det recept på ovanstående?
  Jag följer dig varje dag.
  Ha en underbar helg. Vi hörs igen
  Monique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.