Full rulle i mitt kök

20121213-061525 em.jpg

Jag har fått mitt 1a FAN MAIL!!!
Jag kommer innanför dörren och detta fina kuvert ligger där! Linda i Laholm har skrivit det. Hennes dotter Thea har tydligen läst min bok innan sängdags. Jag blir så lycklig! Vilken grej! Jag postade en litet brev tillbaka igår så förhoppningsvis kommer det ner snart. Länge sen man hade brevvänner : )

Vilken vecka! Min förkylning är FORTFARANDE kvar. Inte känt smak på en vecka! Börjar vänja min nu att allt är kallt vs varmt. Känner inte så mycket mer.
Idag har jag varit på systerns jobb och signerat 20 böcker. Chefen fyllde år så vi fikade med lussebullar och hela kontoret samlades för att få en hälsning i just sin bok. Känns fantastiskt att folk säger hur fin boken är och hur glad den gör en. Så stolt! Provfilmade för en grej imorse, otroligt roligt. Jag trivs verkligen framför kameran. Bakom också för den delen. Jättekul! Kan tyvärr inte berätta mer än så just nu.

Hunnit baka en tårta också till brors jobb. Det blev, ja, vad ska man kalla den, hallonmousse med röda marsipan peppargubbar haha! Ville leka lite, inte det vackraste jag gjort men det var roligt. Dessutom fick jag göra allt ”för hand” med elvisp, det var länge sen! Jag märker att min döda kitchenaid är min bästa vän! Jag kom hem sent igår, tänkte att nu ska jag bara veva ihop en botten och gå och lägga mig. Botten ser perfekt ut. Ut ur ugnen. Somnar till doften av sockerkaka.
… Jag vaknar 03.00 och måste snyta mig… tar en titt på kakan i köket, trött och inte riktigt levande ser jag att botten fallit ihop! SUCK! Det var bara gå och lägga sig igen, medveten om att när jag vaknar måste göra en ny! Jag vet inte vad det är med mig och sockerkaksbottnar, men det går INTE bra! Det är min HSB förbannelse! Jag fick göra en ny helt enkelt, den blev ju självklart lite bränd i kanten. Försöker mjuka upp med lite extra fyllning! Jag är inte på topp när jag är förkyld! Det märks.

Det är mycket som händer nu! Jag har inte en ledig minut känns det som innan jag tar semester nästa fredag och åker till Luxemburg över jul:) Det är repotage för Året Runt på söndag. Jobb, möte, mer möte, signera böcker, baka, julbord, konsert, signera böcker, jobba, andas. Men det är så roligt! Men när kroppen inte är riktigt frisk tar det emot ibland. Två veckors förkylning känns som ett år.
Idag är det Lucia och jag har inte ätit en enda pepparkaka, lussebulle eller druckit glögg. Jag känner ju ingen smak :( te och mer te. Har nog inte förstått att det snart är jul. Jag är inne i min egen lilla bakbubbla! Så mycket som händer så att jag knappt hinner tänka. Vill baka mer lussenbullar! Det är alltid favoriten! Kola från Pärlans Konfektyr mm.

20121213-061513 em.jpg

Var på Granit efter jobbet i veckan och tog en extra gång runt kryddorna. Det doftar… lju.. INGENTING! Men jag VET att det doftar ljuvligt!

20121213-062544 em.jpg

2 comments on “Full rulle i mitt kök

  1. Hej sötaste Christina! Gissa om jag hade en lycklig tjej här hemma när vi hittade ditt brev i brevlådan idag! TACK för att du tog dig tid. Vi ser fram emot spännande saker från dig framöver! Vi ska nog ta och prova dina peppermint cupcakes i helgen. Må så gott!

  2. Men va kul! Hoppas du får massor med fanmails framöver =) Och hoppas du ska bli frisk snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.