Ge mig inspiration!

Idag har jag intervjuas för Reumatikernas Värld. Väldigt roligt! Lite som terapi att bara prata av sig. Att någon lyssnar. Imorgon ska det fotas! Blir Carrot Cupcakes. En sådan går alltid ner. Lägenheten doftar malen kanel. Mmm, tur att jag har en ny slickepott som tar upp allt ur skålen, och sen in i mun:p mums! Jag provbakar lite tills fredag. 75 Cupcakes skall göras, choklad/choklad, morotscupcakes och vanilj/citron. Det är både 30- och 50 årsfest. Firande kommer vara på topp:)

Jag är mitt uppe i att hitta på nya godsaker i Mitt Kök! Vad är ni sugna på? Vad vill ni äta i april/ maj? Vad är ett måste på fikat? Maila, jag vill jättegärna veta era favoriter!
Mailadress hittar ni här

Nu måste jag fortsätta med mina cupcakes:) recept kommer snart!
Trevlig måndag!

20130311-064202 em.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.