Glad påsk!

20130331-071440 em.jpg

Påskrulltårta med bärsylt och grädde.

Renoveringen av min lägenhet har börjat! Allt ska tömmas, riva ut golv, sätta in nytt, kakla och spackla… Listan är lång. Idag var jag och köpte ny ugn! Känslan var så tillfredsställande! En helt ny ugn! Det känns som att vinna på lotto för mig. Att kunna arbeta i mitt kök så som jag alltid velat! På tisdag rivs det och sätts upp nytt. Ni ska få följa med under omvandlingen och se hur fint det kommer bli:)
Så förutom att packa varje liten slickepott och spritspåse, märka varenda låda, så hinner jag nog inte så mycket mer denna påsk helg. Men det är ganska skönt faktiskt. Att inte känns stressen att man har massa “måsten”. Liten påsklunch med moster och kusin på söndag blir lagom. Jag hoppas att ni får lite tid i vårsolen, kunna slappna av lite. Tid att baka lite kanske. Jag blev faktiskt bjuden på efterrätten ikväll. Turkisk yoghurt med vanilj, rostade nötter och lite ringlad honung. Enkelt och så gott. Lite skivad mango skulle varit perfekt till, speciellt för färgen. Men glömde den i affären tyvärr. Sånt händer:)
Nästa helg är det 60 års fest= två våningstårta tror ja att det blir, och 30 års kalas= 3 chokladtårtor skall göras! Så denna helg blir det lite bakstopp med tanke på att kitchenaiden står på golvet för tillfället. Men recept ska skriva och maila ska skickas iväg.

Jag hoppas att ni får en underbar påsk! Ta tid att baka lite, samla nära och kära och ta det lugnt.

Kram på er!

20130331-071454 em.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.