Gluten Free Quinoa Müsli

Här är en riktigt god müsli till frukosten. Jag gillar att prova nya saker så nu blev det rostade quinoapuffar. Gott och full med nyttigheter. Finns i din välsorterade matbutik.
Att göra egen müsli och nu är jag så insnöad att varför skulle jag någonsin köpa klar? Jag hare vänner som är allergiska mot bl.a. gluten så jag har alltid ett alternativ till dem. Jag älskar ju att bjuda till frukost med många alternativ så när jag väl dukar upp är det mucho som gäller. Bara för att det är glutenfritt gör det inte mindre gott eller att det inte är för dig dom äter vete och gluten dagligen. Det är roligt att testa något nytt. Testa detta:) enjoy.

Gluten Free Quinoa Müsli
1 påse á 130 g quinoapuffar
2 dl hela linfrön
1/2 dl lönnsirap eller honung
2 dl pumpafrön
2 dl kokoschips
2 dl gojibär
2 dl russin

1. Sätt ugnen på 100 grader. Blanda quinoapuffar tillsammans med linfrön och lönnsirap. Blanda runt och sprid ut på en plåt. Rosta i ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna och tillsätt sedan resterande ingredienser. Förvara i en tät burk. Super till frukost med naturell yoghurt och lite extra lönnsirap till!

IMG_3202.JPG

IMG_3204.JPG

One comment on “Gluten Free Quinoa Müsli

  1. Monique on said:

    Hej Christina!

    Tack för alla underbara tips du gett mig. Åter gjorde alla dina cupcakes jag bakade sucé på min dotters fest. Hoppas att allt är bra med dig och att du har någonting stort på gång där av tystnaden på bloggen, saknar dina recept.

    Kram
    Monique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.