Mitt nya liv:)

Resten av artikeln på Recept.se

 

…Mycket har hänt i helgen, sitter som nersjuken i soffan efter en lång dag på stan med Josephine Palm. Vi har gått i den ena bakbutiken efter den andra! Känner att jag behöver lite ny inspiration och nya kokböcker att leka med, konstigt nog för jag har nog många fler än dom flesta. Köpte Pärlans Konfektyr. Jag ÄLSKAR kola, och nu till jul är det inte mer än rätt ! Roligt att se att folk gillar det sega. Jag och Josephine stod och svor vid kassan på Casja Warg för att det var så gott! Ett härligt recept på vaniljkola finns även i min bok Sockerchock (Bonnier Fakta). Passar perfekt till 1a advent. Jag köpte en hel del idag! Ny härlig kakao från Valrhona, Clipper Drinking Cocoa (mest för att jag älskar burken…

Jag har redan hunnit med lite olika internjuer och bla. Baka har skrivit en artikel om mig som kommer utnästa måndag. Jag är så stolt att få vara med under Porträttet, tagit superfina bilder på julgott som jag delar med mig utav! Så håll utkik den 3 dec! Sen kommer bla. Hembakat, Lant, Hemmets Journal och Hem Ljuva Hem att skriva om mig. Så det är superspännande!

Jag vet faktiskt inte riktigt vad som kommer hända i veckan, bara att på söndag blir det lussebak! Varje år hos min brors kompis samlas vi, vänner, släkt, barn, katter och hundar, för att baka in julen. Oftast bjuds det på en lättare middag senare på eftermiddagen. Men vi brukar aldrig komma så långt. Fulla med knäck, kola, pepparkakor och lussebullar i massor! Då somnar man ganska bra i soffan efter ett tag. Så på söndag spirar jul och bakning! Följ med mig då!
Nu ska jag ta en kopp te och krypa ner i sängen, titta på klipp från Nyhetsmorgon som sändes imorse med Sebastien Boudet. Bra att avsluta dagen med lite extra bak. Konstigt nog tröttnar man aldrig :) man blir så lycklig! Är det något speciellt ni läsare vill ha tips och trix på så är det bara att kommentera!

Kramar från en mycket glad vinnare !

One comment on “Mitt nya liv:)

  1. Hej Christina!
    Ett enormt grattis till vinsten, något sent men jag har precis sett avsnittet på tv4-play! Jag har hoppats på en vinst för din skull sen jag såg första avsnittet! Du är grym och jag kommer helt klart köpa din bok!

    Återigen grattis till vinsten och den fina titeln! :)
    Kram Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.