Pie, Pie and More Pie

I regn och rusk där ute försöker jag att hålla sommaren vid liv i sinnet. Tänker tillbaka på dessa härliga sommardagar då vi i Hela Sverige bakar bakade oss igenom utmaning efter utmaning. Veckans tema är paj! Paj är något som går att variera i all oändlighet. Det var därför jag tyckte denna utmaning var ganska svår. Det enda som vi fick som vägledning var att det skulle finnas ett lock. Tankar skenar iväg till höger och vänster; smaksättning? Utseende?.. etc etc.

Jag kom fram till att det som jag tycker är gott, det som jag känner mig bekväm med, det kör vi på! Björnbär och persikopaj CHECK!

När vi skulle köra igång… Jag ville så mycket, var så nervös… program 7, vi är inte många kvar nu, klump i halsen och sneakers on! Nu kör vi !

… På torsdag kl 21.00 ! DÅ kör vi igen!

* Jag och vår härliga studioman Emma :) vi taggar till ordentligt innan vi kör igång !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.