Strasbourg

20121228-093109 em.jpg

Välkommen till Strasbourg! Det är så (!) vackert här! Den äldsta julmarknaden i Europa. Gamla byggnader och otroligt fina små bagerier och shops. Det finns små chokladshops på varje hörna! Jag är så avundsjuk! Allt känns så unikt och underbart!
Jag fortsätter att springa in och ut ut affärer, fram mer kameran, ner med kameran, hör Lynn skrika över halva gatan; Chriiiistiiina! Känner mig som ett barn som är svårt att hålla reda på! Men that’s me! Så har jag alltid varit! Jag försöker se charmen i det istället:p det blir ju många fina bilder!
Ska ut igen i vimlet av franska människor och leta roliga saker i små shops!
På lör ska jag provbaka till Mitt Kök. 8 recept… 8 bakverk… 2 dagar att filma… OCH det är nästa vecka! Jag är liiite stressad! Men det ska bli så kul!

Bilder kommer:)

2 comments on “Strasbourg

 1. Hej jag måste bara säga att du är helt underbar och älskar dig och din bok sockerchock!!
  Jag fick den i julklapp och har redan provbakat några recept <3
  Men har en fråga jag skulle göra dina vaniljbullar och läste igenom receptet innan och så stod det värm mjölken till 20 grader. Men det ska det väl inte vara? Ska det inte vara fingervarmt?
  Aja allt är heeela underbart och jag älskar dina recept!!!

  • christina on said:

   hej sofia !
   jo då! det är rätt :) fingrarna är det som är mest känsligt på hela kroppen. oftast blir degvätskan för varm och då dör jästen. hellre att du kör rumsvarm mjölk eller kall! det tar lite längre tid att jäsa men desto bättre smak hinner utvecklas! så don’t hurry :) det kommmer bli superbra!
   åh tack såå mycket att du gillar den! jag är verkligen jättestolt! glömt inte att lyssna på sveriges radio imorgon 8.30! då är jag med !
   lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.