Våffeldagen 2013!

20130324-070424 em.jpg

Som ni säkert också gjort… vuxit upp med våfflor! Det finns alla varianter! Men grädde och sylt är väl det som de flesta associerar till just våfflor. Jag gjorde kanelvåfflor i Mitt Kök förra veckan, doften av våffelos är väl ett av de bästa! Alla bakom kameran suktade!

Igår åt jag våfflor till middag. Med parma skinka och sparris, gravad lax med gräddfil och rödlök, vi gjorde som en liten tapas buffe men med våfflor. Underbart gott! Det är rolig att göra något annat än bara sylt och grädde tycker jag. Men idag, jag visste att jag ville göra en till… så jag gjorde en sats till :) våfflorna i Kitchenaid våffeljärnet blir väldigt stora. Men..! Åh vad fluffiga! Magiskt vackert! Så jag bestämde mig att efter träningen, då blev det våfflor och sylt! Med grädde! Hann inte ens sätta mig ner vid bordet för än de va borta. Bara att äta så fort våfflan är klar! Det är lite så… stackars han som får sist ;)

Jag har även hunnit ner till Jönköping och spelat in Mitt Kök! April kommer bli en toppenmånad! Bara bra bakverk om jag får säga det själv! Inte alls partisk :) Det kommer bli allt från klassikernas klassiker till lite nytänk. Längtar!

Fem flyttkartonger står i lägenheten, att packa ner mitt kök är inte lätt. Känner mig nojjig att jag ska hitta allt! Förbereder mig för renovering. Tänk när drömköket är klart! LOVELY!

Jag hoppas att ni ställer er och gör våfflor med nära och kära! Det är så uppskattat!

Lycka till på våffeldagen 2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.