Vår i Piteå

20130414-055813 em.jpg20130414-055759 em.jpg

Jag har haft en härligt solig helg i Piteå! Hälsat på älskade Emelie från HSB! Överraskade på torsdagskvällen:p hon sa att hon ana men de tror ja icke! No no! Så härligt att se henne. Sist var under Hela Sverige bakar finalen i november.
Vi har gått på stan och köpt kruskavlar och elefanter. Det är sant:) fikat på de lokala bageriet och ätit hemmagjord sushi. I går var vi hos mamma Ullberg och åt afternoon tea. Hon hade kokt jordgubbssylt på morgonen (börjar lära mig språket nu), bakat scones och gjort drömtårta. Det bjöds på te och hembakta kakor. Sånt händer inte så ofta längre. Alltså finbjudning, kakor bakas ju:)

20130414-055720 em.jpg20130414-055746 em.jpg
Jag skulle provbaka mammas gamla recept, glömde och ställa timern och brände kakan! Jag skyller på att Emelie och jag hade mycket att prata om :)

Nu ska vi förbi brandstation och leka lite. Känner mig som ett litet barn! Ska åka brandbil och gå på privat rundvisning :) Sen är det att sätta sig på planet. Hört av en säker källa att mitt golv håller på att läggas. Känna som att komma hem till en ny lägenhet. Ska bli så spännande att se. I helgen blev allt målat och allt är spacklat och klart. Det som är rivet är borta och det känns så fräscht med nymålade väggar och tak! Så nyfiken att åka förbi och titta imorgon!
20130414-055732 em.jpg
I veckan blir det mycket provbak till Mitt Kök, mycket spika och skruva ihop stommar till köket! Och, det jag är riktigt spänd över, att titta på min nya granitbänkskiva! Det ska bli en fröjd att arbeta på! Längtar så!

Hoppas ni haft en bra helg! Äntligen kommer solen!

 

 

One comment on “Vår i Piteå

  1. Emelie on said:

    Men puss min käraste :) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.